Suomen Shorinji Kempo Liitto FSKF - Finnish Shorinji Kempo Federation

 

Suomen Shorinji Kempo -toimintaa ohjaa ja valvoo Suomen Shorinji Kempo Liitto. Liitto perustettiin vuonna 2001 edistämään Shorinji Kempon harrastustoimintaa Suomessa. Sen tavoite on kehittää ja parantaa Shorinji Kempon harrastusmahsollisuuksia ja jäsenseurojen toimintamahdollisuusia ja yhteistyötä. Liiton jäseniä ovat kaikki suomalaiset Shorinji Kempo seurat.

 

Liitto kuuluu kansainväliseen World Shorinji Kempo Organization -järjestöön - WSKO, jonka pääpaikka on Japanissa. FSKF on WSKO:n valtuutettu maaorganisaatio.

Liitto järjestää vuosittain kolme-neljä viikonloppuleiriä, jossa harjoittelijat ympäri Suomea tapaavat toisiaan ja saavat mahdollisuuden harjoitella toistensa kanssa. Leirien kesto on yksi tai kaksi päivää. Leireillä on normaalin tekniikkaharjoittelun lisäksi myös ns. vetäjäkoulutusta seuravastaaville.

 

Liiton käytännön toiminnasta vastaa liittokokouksessa valittu liittohallitus.

Liittohallituksen toimihenkilöinä ovat:

 

 

The Finnish Shorinji Kempo Federation FSKF

 

The Finnish Shorinji Kempo Federation was established in 2001 aiming to promote and advance training of Shorinji Kempo and activities of Shorinji Kempo in Finland. Its purpose is to improve and develop cooperation as well as activities between and among branches.

 

Training seminars

The federation organizes training seminars at least four times a year. Training seminars take place on weekends.

Practical matters are taken care of and directed by the board which is nominated by the statutory meeting of the federation.

 

Members of the board

Chairman of the board: Mr Kari Mäki-Kuutti

Vice-chairman: Mr Juha Utriainen

Secretary: Mr Seppo Ruusukivi